VRŠILAC DUŽNOSTI DIREKTORA RUCZ RS NA VJEŽBI U BRATUNCU

Vršilac dužnosti direktora Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske (RUCZ RS) g. Boris Trninić danas je u Bratuncu prisustvovao pokaznoj vježbi ”Spasavanje unesrećenih u saobraćajnoj nezgodi”. Vježba je organizovana pod okriljem Civilne zaštite opštine Bratunac, a učešće su, uz organizatora, imali Teritorijalna vatrogasno – spasilačka jedinica iz Bratunca, JZU ”Dom zdravlja” u Bratuncu, Crveni krst iz Bratunca uz sadejstvo sa pripadnicima MUP – a Republike Srpske, PS Bratunac.

Vršilac dužnosti direktora RUCZ RS g. Trninić čestitao je organizatorima i učesnicima vježbe na uspješnom poslu. Ovo je, od imenovanja, ujedno njegova prva radna posjeta bratunačkim službama koje učestvuju u sistemu civilne zaštite.

Nakon vježbe, održan je radni sastanak g. Trninića sa pripadnicima Štaba civilne zaštite opštine Bratunac, a u cilju sagledavanja svih aktivnosti, problema i izazova sa kojima se ove službe svakodnevno susreću i kako bi se pronašli modaliteti da se ovaj segment zaštite građana podigne na veći nivo.