ВРШИЛАЦ ДУЖНОСТИ ДИРЕКТОРА РУЦЗ РС НА ВЈЕЖБИ У БРАТУНЦУ

Вршилац дужности директора Републичке управе цивилне заштите Републике Српске (РУЦЗ РС) г. Борис Трнинић данас је у Братунцу присуствовао показној вјежби ”Спасавање унесрећених у саобраћајној незгоди”. Вјежба је организована под окриљем Цивилне заштите општине Братунац, а учешће су, уз организатора, имали Територијална ватрогасно – спасилачка јединица из Братунца, ЈЗУ ”Дом здравља” у Братунцу, Црвени крст из Братунца уз садејство са припадницима МУП – а Републике Српске, ПС Братунац.

Вршилац дужности директора РУЦЗ РС г. Трнинић честитао је организаторима и учесницима вјежбе на успјешном послу. Ово је, од именовања, уједно његова прва радна посјета братуначким службама које учествују у систему цивилне заштите.

Након вјежбе, одржан је радни састанак г. Трнинића са припадницима Штаба цивилне заштите општине Братунац, а у циљу сагледавања свих активности, проблема и изазова са којима се ове службе свакодневно сусрећу и како би се пронашли модалитети да се овај сегмент заштите грађана подигне на већи ниво.