Zgrada uprave

Rezultati javnog konkursa za prijem pripravnika

Povodom Javnog konkursa za prijem pripravnika sa visokom stručnom spremom, v.d. direktora Republičke uprave civilne zaštite, na prijedlog Komisije za sprovođenje postupka, objavljuje rezultate javnog konkursa.

Izabrani kandidati prije zasnivanja radnog odnosa treba da dostave originale ili ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata: uvejerenje o državljanstvu Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, diplomu o odgovarajućoj stručnoj spremi, uvjerenje da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u republičkom organu uprave, izvod iz matične knjige rođenih, izjavu da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlastu u Bih tri godine prije objavljivanja oglasa, izjavu da se na njega ne odnose odredbe Zakona o državnim službenicima koje regulišu nespojivost i sukob interesa i dokaze o ispunjavanju drugih uslova navedenih u javnom konkursu.

Izabrani kandidati dužni su da u roku od sedam dana nakon objavljivanja rezultata javnog konkursa na sajtu Republičke uprave civilne zaštite  dostave dokaze iz stava 1. ovog člana.

Rezultate javnog konkursa možete pogledati ovdje.