Zgrada uprave

Резултати јавног конкурса за пријем приправника

Поводом Јавног конкурса за пријем приправника са високом стручном спремом, в.д. директора Републичке управе цивилне заштите, на приједлог Комисије за спровођење поступка, објављује резултате јавног конкурса.

Изабрани кандидати прије заснивања радног односа треба да доставе оригинале или овјерене фотокопије сљедећих докумената: увејерење о држављанству Републике Српске или Босне и Херцеговине, увјерење о општој здравственој способности, диплому о одговарајућој стручној спреми, увјерење да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у републичком органу управе, извод из матичне књиге рођених, изјаву да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власту у Бих три године прије објављивања огласа, изјаву да се на њега не односе одредбе Закона о државним службеницима које регулишу неспојивост и сукоб интереса и доказе о испуњавању других услова наведених у јавном конкурсу.

Изабрани кандидати дужни су да у року од седам дана након објављивања резултата јавног конкурса на сајту Републичке управе цивилне заштите  доставе доказе из става 1. овог члана.

Резултате јавног конкурса можете погледати овдје.