Делегација Републичке управе цивилне заштите Републике Српске на пријему код Министра унутрашњих послова Александра Вулина

Поводом дана Републичке управе цивилне заштите Републике Српске в.д. директора Републичке управе цивилне заштите Републике Српске Милан Новитовић са сарадницима, уручио је данас у Београду, Министру унутрашњих послова господину Александру Вулину и начелнику Сектора за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова господину Луки Чаушићу Плакету заштите и спасавања за изузетан допринос развоју система заштите и спасавања у Републици Српској.

У пријатељском разговору са министром и његовим сарадницима договорене су будуће заједничке активности које имају за циљ да грађанима Републике Српске и Србије, покажу спремност, обученост и опремљеност тимова и јединица за спасавање у ванредним ситуацијама.

И овај пут је потврђена посвећеност Министра унутрашњих послова Републике Србије господина Александра Вулина и руководства Републике Србије и њених институција према Републици Српској и њеним грађанима.