Бијељина: Детаљи нереће у којој се утопио дјечак

Потрага за тринаестогодињим дјечаком који се утопио у ријеци Сави, наставиће се и сутра с обзиром да досадашња потрага није дала резултате.

Александра Малиновић из Републичке управе Цивилне заштите рекла једа је вршена потрага неколико километара на води, те да су рониоци из ронилачког клуба из Бијељине такође били прикључени у потрагу.

За сад се потрага завршава, дјечак је нестао око 16 часова. Што се тиче сутрашњих активности, припадници САЈ, ронилачки тим ће се придружити и радиће у сарадњи са Полицијском управом Бијељина као и са осталима припадницима Републичке управе цивилне заштите. За данас нажалост немамо никаквих резултата – рекла је Малиновићева.

Наводи да детаља несреће за сад нема пуно, те да све што су сазнали јесте да су се три дјечака играла поред ријеке и да је један од њих изненада почео да вришти и почео да се утапа, преноси АТВ.

Један од очевидаца са викендице је покушао да му помогне и до неког тренутка га је почео да прати у води докле га је видио, међутим ту му се губи сваки траг. Показано нам је мјесто гдје је дјечак нестао, а који је претражен и све, али за сада никаквих назнака нема – рекла је Малиновићева.