Пријем поводом Дана Републике

Јутрос је у сједишту Републичке управе цивилне заштите Републике Српске у Источном Сарајеву, вршилац дужности директора, Милан Новитовић организовао пријем поводом Дана Републике Српске, 9. јануара и Ордена Његоша првог реда којим је наша Управа одликована од стране предсдсједнице Цвијановић за изузетне заслуге и допринос у спасавању људских живота, организовању, спровођењу и пружању медицинске помоћи, као и сваки други вид подршке и улагања херојских напора у борби против пандемије изазване вирусом корона.

Пријему је присуствовало садашње и представници руководства Управе из претходног периода.

Новитовић се захвалио свим присутнима, као и свим запосленим, за све што су у претходном периоду урадили у циљу што бољег функционисања Републичке управе цивилне заштите Републике Републике Српске и истакао да су сви зајено заслужни за оно што Управа данас јесте, за њену улогу и препознатљивост у друштву.

Нагласио је да ће садашње руководство, на чијем је он челу, и даље улагати све напоре да оправда Орден и настави радити на развоју Управе у циљу што ефикасније заштите грађана и имовине Републике Српске.