Prijem povodom Dana Republike

Jutros je u sjedištu Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, vršilac dužnosti direktora, Milan Novitović organizovao prijem povodom Dana Republike Srpske, 9. januara i Ordena Njegoša prvog reda kojim je naša Uprava odlikovana od strane predsdsjednice Cvijanović za izuzetne zasluge i doprinos u spasavanju ljudskih života, organizovanju, sprovođenju i pružanju medicinske pomoći, kao i svaki drugi vid podrške i ulaganja herojskih napora u borbi protiv pandemije izazvane virusom korona.

Prijemu je prisustvovalo sadašnje i predstavnici rukovodstva Uprave iz prethodnog perioda.

Novitović se zahvalio svim prisutnima, kao i svim zaposlenim, za sve što su u prethodnom periodu uradili u cilju što boljeg funkcionisanja Republičke uprave civilne zaštite Republike Republike Srpske i istakao da su svi zajeno zaslužni za ono što Uprava danas jeste, za njenu ulogu i prepoznatljivost u društvu.

Naglasio je da će sadašnje rukovodstvo, na čijem je on čelu, i dalje ulagati sve napore da opravda Orden i nastavi raditi na razvoju Uprave u cilju što efikasnije zaštite građana i imovine Republike Srpske.